Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh Jamur Tiram

Spiesjes van oesterzwammen


Ingrediënten:

- 150 gr. oesterzwammen
- 8 satehstokjes

Saus:

- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sojasaus
- 1 theelepel oestersaus
- 1 theelepel vissaus
- 2 gedroogde lomboks
- kwart theelepel peper
- halve eetlepel margarine

Bereiding:

Snijd de oesterzwammen in de lengte door en rijg ze aan de stokjes. Snipper de knoflook en lomboks fijn. Smelt de boter. Meng de knoflook, sojasaus, oestersaus, vissaus, gedroogde lomboks, peper en margarine met elkaar en roer het goed door. Wrijf de spiesjes in met sausje. Grill de satehs en bestrijk ze tijdens het grillen met het sausje.

Sateh Jamur Tiram