Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Salmon Panggang
Gegrilde zalmfilets gemarineerd in kruidige ketjap
Ingrediënten:
- 1 kg. zalmfilet met huid
- olie
Bumbu:
- 2 dl. ketjap asin
- 2 cm. djahe
- 5 teentjes knoflook
- 3 eetlepels gula merah
Bereiding:
Schil de djahe en rasp het. Pers de knoflook uit en maak de gula merah fijn. Meng de ingredienten voor de bumbu met elkaar en roer tot het een glad mengsel is. Snijd de filets in stukken van 5 cm., leg ze in de saus en laat ze voor ca. 2 uur in de koelkast marineren. Verwarm de grill voor. Besprenkel de filets met olie aan beide zijden en rooster ze onder de grill gaar met de huid naar beneden, draai de filets af en toe om.
Salmon Panggang