Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 1 rode lombok
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- halve theelepel kunyit
- 2 kemirienoten
- 25 gr. santen, blok
- peper
- zout
- 1 dl. water
Bereiding:
Uien, knoflook en lombok schoon en fijn maken, fruiten in hete olie alle andere ingredienten toevoegen. Als de uien glazig zijn dan de santen met het water toevoegen. Schep alles goed door en voeg het vlees toe. Het geheel laten stoven tot het vlees gaar is. Voeg heet water toe als het te droog wordt.
Bumbu Kuning