Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10044

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
stoven
vijzelen
heet
bakken
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Ayam Bumbu Menado Pedis
Gestoofde zeer pittige kip
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!