Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10056

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
bakken
koken
pittig
heet
vijzelen
marineren
oven
stoven
zoet
zuur
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Sambal Udang Peteh
Pittige garnalen met petehbonen
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Gadon
Gehaktschotel uit de oven
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...
Telor Masak Ketjap
Eieren met ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!