Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10134

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
bakken
pittig
stoven
vijzelen
heet
marineren
stomen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Sambal Goreng Tomat
Gebakken tomaatjes met droge garnalen in koko...
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Ayam Membungkus
Gestoomde kippenpoten in bananenblad

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Gulai Manis Kangkung
Waterspinazie en garnalen in een kokosmelksau...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!