Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10419

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
stoven
pittig
zoet
frituren
marineren
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Dufi Hachee
Gesudderde kip met een frisse, zure smaak
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Babi Perai
Pikant gerecht met varkensvlees en prei

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!