Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10467

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
marineren
heet
frituren
koelen
stoven
vijzelen
zuur
pittig
blenden
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!