Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10778

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
heet
stomen
marineren
frituren
stoven
zoet-zuur
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Gadon Daging Dua
Gestoomde pakketjes met kruidig gehakt
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon

Groente / fruitgerechten

Telor di Saus Nanas
Eieren met ananassaus
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!