Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11009

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
vis
rijst
wokken
vijzelen
warm
heet
koken
stoven
hartig
marineren
oven
zuur
bakken
frituren
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Kari Telor Dua
Eieren met een kruidige kerriesaus
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!