Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11018

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
stomen
frituren
pittig
marineren
vijzelen
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!