Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11079

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
vijzelen
stoven
marineren
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Ayam Sumba
Gestoofde kip in kruidige saus
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Daging Tomat
Gesmoord rundvlees met tomaten
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!