Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11342

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
pittig
vis
marineren
frituren
vijzelen
stomen
koelen
heet
blancheren
zuur
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Ikan Kuah Kuning
Gebakken makreel in een pittige kokosmelksaus
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!