Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11463

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
zoet-zuur
bakken
pittig
stoven
blenden
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!