Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11479

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
stomen
vijzelen
warm
hartig
marineren
heet
bbq
blenden
stoven
blancheren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ikan Kakap Panggang Pedis
Geroosterde, pittige red snapper van de barbe...
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Ayam Goreng Pemuda Dua
Droog gefrituurde kip gekookt in kokoswater

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!