Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11557

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
frituren
marineren
blenden
zoet
heet
zuur
koud
stoven
blancheren
zoet-zuur
vijzelen
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Telor Ceplok
Gefrituurde, gemarineerde eieren
Daging Babi Tauge
Varkensvlees in een saus van rijstwijn met ta...

Groente / fruitgerechten

Udang Nanas Dua
Gekruide garnalen met ananas
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!