Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11562

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
pittig
koken
heet
stoven
vijzelen
marineren
bakken
koelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Orak Arik Tahu
Roerbak van tofu met kippengehakt en bamboe

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!