Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11935

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
stoven
vijzelen
marineren
heet
frituren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!