Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11952

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
zoet-zuur
hartig
marineren
stomen
stoven
heet
vlees
groente
bakken
frituren
zuur
vijzelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Ikan Djahe
Gestoomde vis met een pittige smaak van gembe...
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Sapi
Pittige roerbak van broccoli, biefstuk en pet...
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!