Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12010

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
pittig
stoven
blenden
frituren
koelen
koud
lauw
zuur
vijzelen
zoet-zuur
marineren

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Sambal Godok
Stervrucht en gedroogde garnalen in kokosmelk
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!