Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12122

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
zoet-zuur
stomen
vijzelen
heet
frituren
marineren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Ikan Kembung Kukus Nanas
Gestoomde makreel in een saus met ananas
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Tahu Jamur Masak Ketjap
Tofu en champignons in een pittige ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!