Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12215

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
zuur
pittig
stoven
marineren
vijzelen
bbq
heet
frituren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Sateh Krengsengan Kambing
Blokjes geitenvlees en paprika aan een spies
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!