Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12246

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
stoven
koken
oven
frituren
vleesvervanger
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Bumbu Bali Daging Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Tahu Goreng Bumbu Kuning
Gefrituurde tahu gestoofd in een gele saus

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!