Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12444

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
rijst
gevogelte
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
marineren
frituren
zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa Dua
Gebakken rijst met kipfilet, reepjes omelet e...
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...
Telor Sayur Goreng
Gevulde omelet met groenten
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Ikan Masak Asem Kuah
Vissoep van kabeljauw en tomaten
Frikadel Smoor
Gestoofde gehaktballetjes in ketjap
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!