Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12606

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
marineren
frituren
koelen
pittig
stoven
vijzelen
heet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!