Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12691

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
bakken
heet
gevogelte
vijzelen
marineren
bbq
blenden
oven
pittig
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Kukus Pedis
Gestoomde pakketjes gevuld met hete kip
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!