Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12811

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
heet
vlees
vis
mie
koken
blancheren
hartig
stoven
zuur
frituren
grillen
koelen
blenden
zoet
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...

Bijgerechten

Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Sateh Ikan Kembung
Pittige makreel aan serehstengels
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!