Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12841

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
pittig
heet
marineren
stoven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers
Ayam Masak Merah Dua
Gestoofde kip in een dikke, hete rode saus
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!