Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12922

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
heet
vijzelen
stomen
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Telor Santen
Gesmoorde ei in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!