Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13036

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
blenden
vis
bakken
marineren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus
Sambal Sotong
Gestoofde inktvisringen in een zeer hete saus
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!