Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13134

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
vijzelen
blenden
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Bandeng Santen
Makreel in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!