Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13886

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
grillen
heet
marineren
vijzelen
oven
bakken
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ikan Kemirie
Geroosterde makreel overgoten met kokosmelk
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!