Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13981

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
koud
lauw
pittig
stoven
vijzelen
zoet-zuur
marineren
zoet
bbq
grillen
blenden
vis
groente
gevogelte
frituren

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Roti
Basis pannenkoekjes voor bijv. kipgerechten
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis Solo
Gestoofde sperziebonen met garnalen en kippen...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!