Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14312

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
stomen
pittig
frituren
vijzelen
oven
blancheren
heet
marineren
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Pempek
Visballetjes met een hete zoetzure saus
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!