Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14626

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stoven
vijzelen
oven
vis
marineren
zuur
bakken
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Udang Goreng Salut Wijen
Krokant gefrituurde tijgergarnalen met sesamz...
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!