Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14731

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
stoven
vijzelen
frituren
marineren
blenden
heet
bakken
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!