Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14975

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
koud
lauw
stoven
bakken
blancheren
pittig
blenden
zoet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...

Bijgerechten

Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!