Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15174

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
frituren
stoven
vijzelen
zuur
pittig
blenden
lauw
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!