Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15904

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
bakken
heet
blenden
marineren
blancheren
lauw
zoet-zuur
koelen
vijzelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen

Bijgerechten

Pindasoep
Soep op basis van pindakaas met kip en zoutvl...
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!