Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16067

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stomen
marineren
grillen
vijzelen
stoven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Pepes Tahu Dua
Gestoomde tahu in bananenblad
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Cumi Bakar Ketjap
Gegrilde inktvis
Bebotok Ikan
Gestoomde vispakketjes

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Tomat
Aubergine met kruidige tomaten- ketjapsaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!