Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Pepes Tahu Dua
Gestoomde tahu in bananenblad
Ingrediënten:
- 400 gr. tahu
- 75 gr. champignons
- 25 ml. santen
- 1 tomaat
- 1 lente-ui
- 5 daun salam
- 20 daun kemangi
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel zout
- bananenblad
Bereiding:
Prak de tahu met een vork. Snijd de champignons in plakjes. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd het in blokjes. Snijd de lente-ui in ringen en snijd de daun salam doormidden. Knip het bananenblad in 10 delen. Meng alle ingrediënten, behalve de daun salam en bananenblad, goed door elkaar. Verdeel de massa over de 10 delen bananenblad, leg op elk hoopje vulling een stukje daun salam en rol de pakketjes dicht. Steek de uiteinden vast met cocktailprikkers en stoom ze in 25 min. gaar.
Pepes Tahu Dua