Blijf altijd op de hoogte!

Ontvang de nieuwste updates!

Pepes Tahu Dua

Gestoomde tahu in bananenblad


IngrediŽnten:

- 400 gr. tahu
- 75 gr. champignons
- 25 ml. santen
- 1 tomaat
- 1 lente-ui
- 5 daun salam
- 20 daun kemangi
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel zout
- bananenblad

Bereiding:

Prak de tahu met een vork. Snijd de champignons in plakjes. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd het in blokjes. Snijd de lente-ui in ringen en snijd de daun salam doormidden. Knip het bananenblad in 10 delen. Meng alle ingrediŽnten, behalve de daun salam en bananenblad, goed door elkaar. Verdeel de massa over de 10 delen bananenblad, leg op elk hoopje vulling een stukje daun salam en rol de pakketjes dicht. Steek de uiteinden vast met cocktailprikkers en stoom ze in 25 min. gaar.

Pepes Tahu Dua