Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16101

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
stoven
zoet-zuur
marineren
bbq
zuur
heet
vijzelen
pittig
pocheren
bakken
frituren
rauw
koud
vis
groente
gevogelte
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis Solo
Gestoofde sperziebonen met garnalen en kippen...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!