Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16152

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
zoet-zuur
marineren
heet
stoven
vijzelen
frituren
pittig
stomen
bakken
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Ayam Masam
Hete gestoofde kip
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Pepes Kembung Bumbu Rujak
Gestoomde pakketjes met pittige makreel in ba...

Groente / fruitgerechten

Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!