Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16251

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blenden
bakken
heet
marineren
vijzelen
bbq
grillen
stoven
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!