Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16304

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
frituren
marineren
bbq
vijzelen
zoet
vis
pittig
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Udang Masak Madu
Gestoofde garnalen in een honingsaus met ketj...

Groente / fruitgerechten

Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Piloos
Aardappelkoekjes bestrooid met suiker

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!