Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16334

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
marineren
stoven
frituren
vijzelen
pittig
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Telor Cina
Eieren met een marmereffect
Ayam Goreng Kremes
Gebakken kip bestrooid met een crispy laag
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!