Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16342

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vlees
vis
mie
blancheren
vijzelen
stoven
zoet
bakken
frituren
koud
groente
marineren
bbq
grillen
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...

Bijgerechten

Smoor Bebek Pedis
Gestoofde eend in een zeer hete saus
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Sateh Berisi Udang
Spiesen van garnalen met ui, paprika en tomaa...
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Kering Tempeh Kacang Teri
Drooggebakken pittige tempeh met gezouten vis...

Groente / fruitgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade
Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!