Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16416

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
heet
marineren
pittig
frituren
vijzelen
stoven
zoet
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!