Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16434

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
heet
bakken
vijzelen
stoven
marineren
pittig
stomen
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!