Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16525

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stoven
vijzelen
bakken
zuur
gevogelte
frituren
koud
lauw
heet
blancheren
rauw
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Soto Lamongan
Kruidige kippensoep

Bijgerechten

Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Ayam Lemon
Gefrituurde kipfilet met een citroensaus
Roti
Basis pannenkoekjes voor bijv. kipgerechten
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!